Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: gladni i mršavi ljudi

gladni i mršavi ljudi pre 4 godina 7 meseci #366

• iti
  • iti's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
Sanjala sam da sam puno mršava i da dolazim u neki podzemni prolaz i da tu srećen još tako nenormalno mršavih ljudi (mozda oko 20-30 ljudi, zena i dece), skoro kost i koža. Pred očima mi njihova ispijena lica, ruke noge strašno mršave, čak me čudi kako mogu da se kreću u takvom stanju. Osecam da sam gladna, a i oni su. U nekom momentu nas odnos je pomirljiv, razgovaramo (ne secam se sta), cak osecam da je u nekim momentima sa mnom moje dete, a u drugima da nije. Onda ja osecam da mi tu, od njih ili od nekoga treceg preti opasnost i bezim. Pitam se kako cu uspeti da trcim tako mrsava i sa tako malo snage, ali uspevam. Penjem se na autoput, preskacem rampu, u tom momentu nailazi moj muz i ja sedam u kola i spasena sam. Ponovo da li kroz misli ili stvarno vidim one ljude, ali sada vise nisam uplasena i osecam da mi ne preti opasnost.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: gladni i mršavi ljudi pre 4 godina 7 meseci #369

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
mozda nemas snage da se izboris sa problemima u zivotu, pa zato sanjas da si nenormsalno mrsava, a sto se gtice drugih ljudi sto su mrsavi u tvom snu moze bit to da zelis tebi bliskim ljudima da pomognes ali ne mozes, ili oni tebi zele da pomognu ali ne mogu. Kraj tvpog sna oznacava da ces dobit snagu i rijesit tvoje probleme, a mozda ce ti u rjesavanju njih neko pomoci.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.746 seconds