Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: pogled u ogledalo

pogled u ogledalo pre 4 godina 9 meseci #316

• mimica3888
  • mimica3888's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
Udajem se (inace sam udata),i svadba je kao iz bajke.:) Pokusavam da se potpisem novim prezimenom, ali mi nikako ne uspeva(ili pisem staro ili nesto bez veze).Na polici je izuzetno vredna ogrlica koju trebam da stavim, a na ruci jako skup prsten.Mladozenja je inace jako bogat, ali se uopste ne pojavljuje.Odlazim do toaleta,i ogledam se.:blink: Iznenadjena sam sobom, jer nosim nezno zeleni sako i vristece plavu haljinu.Sminka je katastrofa,ljubicasto, bez, crveno.Cudim se sebi jer su to boje garderobe i sminke koje ja uopste ne koristim.San mi je jako cudan, sve je o.k do trenutka kada se pogledam u ogledalo.Nebitno je sto se udajem a vec sam udata,moj sin je pored mene i ja se osecam super ali pogled u ogledalo je uzas. Volele bih da znam sta ovo znaci?
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: pogled u ogledalo pre 4 godina 9 meseci #317

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Moze da znaci da u dubini duse nisi zadovljna svojim zivotom, svojim spoljasnjim izgledom ili svojom unutrasnjoscu. Pa si se zato mozda zacudila u snu to sto vidis jer to nisi zapravo ti. A moze da znacida zelis promjenu, da promjenis svoju licnost> Ovo je moje misljenje, a koliko to tacno ne znam kaklo sam ti ja to protumacila,

Odg: pogled u ogledalo pre 4 godina 9 meseci #318

• mimica3888
  • mimica3888's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 3
Tacno je da bas i nisam zadovoljna svojim zivotom:unsure: ,tako da je tvoje tumacenje pomoglo i vrlo je logicno.Svidja mi se tumacenje sa psiholoske strane, jer mislim da su snovi odraz podsvesti.

Odg: pogled u ogledalo pre 4 godina 9 meseci #320

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Drago mi je sto ti je moje tumacenje sna pomoglo. Ja vazda tumacim snove sa psiholoske strane, jer tako mogu da vidim koji problem imam u zivotu.Slazem se sa tvojom tvrdnjom da su snovi odraz podsvjesti.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.508 seconds