dragi moji..ja uvek sanjam jako cudne snove i nista ne razumem..al ovaj je premasio sve...
sanjam..veliku strast, vodim ljubav sa poznatom licnoscu..lezimo na krevetu i on me zagrli i dok kao spavam stavlja mi prsten na ruku..zlatni, a gore radjen zeleno,ja dizem glavu i gledam u prsten i ne svidja mi se..al sam jako srecna i on me grli...
posle sedimo i gledamo dobili smo 2 poklona od prijatelja..penjemo se na zgradu i jedna devojka leti, skida majicu i pokazuje grudi...
dosli su mi sestra i njen muz..ja ih vodim negde, ne znam gde..idemo gradom i tu tece jako brza reka,prolazi jako veliki brod bez jedra i na njemu dva muskarca, kao kipovi..ja komentarisem kako je lepo kao u veneciji..a sve vreme idemo negde, vodi me neki muskarac, ne vidim mu lice, sve vreme me drzi za ruku..stigli smo do blata na obali i uspesno ga preskocili i idemo..ne znam gde...
a u celom snu prisutan je jedan pas,uvek dodje kad ne znam gde cu..i pokazuje mi put..pricamo mislima,ne laje, samo dodje do mene i pokazuje mi glavom gde da idem..i na kraju me dovodi do stepenica, mrak je..suma..i pokazuje mi da se penjem..

molim vas, ako neko vidi ono sto je ocigledno i ja ne vidim..posavetujete me..pozz