Knjige



Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Svadba...sanjam već desetak dana isti san

Svadba...sanjam već desetak dana isti san pre 1 godinu 10 meseci #1200

  • makky
  • makky's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 4
  • Karma: 0
Sanjam svaku noć skoro isti san, nekad duža verzija, nekad nešto kraća...Prvi put kad sam sanjala taj san on je bio kraći i iz noći u noć tematika se proširuje, prvu noć samo sanjam jedan deo sna, kasnje on počne da se nadograđuje.

Sećam se da sam prvu noć sanjala samo da sam na nekoj svadbi, ne mogu da zaključim čija je. Nisam sređena, u trenerici sam, prljava kosa i nemam vremena da odem kod frizera i sve to me čini jako nervoznom.

Poslednja verzija, deset noći kasnije, ovako izgleda:
Sanjala sam da treba da se udam. Najpre prosidba. Nepoznat momak je u pitanju. Ali prosidba je bila neobično lepa i ja sam bila srećna i zadovoljna. Nešto kao na nekoj beloj tabli je nešto ispisao i ja to gledam, čitam i slova se sama od sebe pretvaraju u "UDAJ SE ZA MENE". Zanimljivo je što je to momak kog ne poznajem u stvarnom životu, a u snu to je moj bivši muž, koji se nakon razvoda još jednom oženio pa se razveo. I sad treba ponovo da se ženi (treći put) sa nekom devojkom i nedelju dana pre svadbe odustaje od toga i prosi mene.
Nakon ovog, u snu počinje moja svadba, pripreme itd. Čekam goste koji treba da se okupe u mojoj kući. Mene hvata nervoza, sve kreće naopako, ne mogu da stignem da se spremin, nema frizera, šminker nije još došao i ne mogu da nađem venčanicu...a gosti polako pristižu. Izuzetno sam nervozma i napeta, svi govore da je venčanica tu, a ja nikako ne mogu da je pronađem. U tome moja mama donosi venčanicu(mada sebe nisam videla u venčanici, niti sam videla kako venčanica izgleda)... dalje je sve ok, spremam se, smirena sam i opet sam srećna i zadovoljna. Ali sad me tišti nešto drugo, nisam sigurna da je to osoba za koju bih ja trebala da se udam, kao da taj momak i nije baš najbolji izbor za mene. Ali to nikom ne govorim, samo o tome mislim i ipak se udajem za tog momka. i opet sam srećna...Sam čin venčanja se ne pojavljuje u snu.

Svi detalji koji su bili u prethodnom snu, pojavljivali su se potpuno identični u svakom narednom...od prostorije, ljudi, mog raspoloženja itd

Molim vas da mi neko pomogne,ukoliko je u mogućnosti, da protumačim ovaj san. Iz noći u noć me proganja ova ista priča (iako uz ovaj san svaku noć imam po još jedan ili dva sna)...Unapred zahvalna...
Poslednja izmena: pre 1 godinu 10 meseci od makky.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.440 seconds