Sinoć sam sanjao jedan veoma čudan san. Do sada retko sanjam lepe snove kao sinoćni. Uglavnom su svi sa ubistvima, tučama, iako ja nisam ni nalik tom tipu. Sinoć sam sanjao kao ja i moj stric odjednom se vraćamo kući, i dolazimo do neke prelepe zgrade, i prolazimo poreed nje, i odjednom se spuštamo niz travu neku

Dok se spuštamo bila je noć, a ja ne vidim noću, pa sam ga zagrlio i nasmejao se i rekao: Ala je ovo dobro, sutra ponovo. Bilo je zabavno međutim, kada smo se spustili bio je dan. Lepo sunčano vreme. Svuda zelenilo, predivan pejzaž. I odjednom ga stric nema. Taj san je iz jednog dela samo što se ništa ne poklapa, tako sam sanjao. I kako sam bio srećan na tom mestu gde sam sišao, vidim srećni ljudi, lepo vreme, pa idem na bazen koji sam čuo da je tu. Kada sam pošao, pored mene je bio moj drug. Zajedno smo išli. Prilazi mi jedna devojka, i kaže: "Hej ćao!." Došla mi je do usana i poljubila me jedva da sam osetio. Kaže: "Ne znaš me, a zvao si me ljubavi!" Ne znam te, ne sećam se. Ali si prelepa. I tako mi nastavljamo put, kad ono ispred neke kuće ljudi se okupili. Poznavao sam dosta njih. Tu da preskočim malo ništa bitno, i svi odoše, ja poslednji, i penjem se uz neki put, jer sam video tu devojku da je otišla koja mi je prišla. I sretnemo se mi, i kažem ja noj ipak me čekaš i to sama. Setio sam se ko si( mada još mi je bilo mutno ko je). Ona je rekla ti si dobar dečko i pažljiv, šta je bilo što si otišao od mene. Nisam znao ništa o otme. Samo je rekla ne možemo da budemo zajedno. Nešto smo govorili, i odjednom eto poljubili smo se. Osetio sam u stvarnosti taj poljubav, i bio je sladak. Samo smo se gledali i zagrlili se. Koračali smo zajedno pored keja, odnosno pored reke. Nezaboravan momenat. Ta devojke je prelepa, slatka, kao anđeo je. Ne mogu to opisati. I dolazimo do nekih velikih stepenica i tu ponovo moj drug, i popričasmo nešto, i ja ponovo sa njom. I tu je kraj sna. Molim vas da mi kažete šta znači taj san, i sve o tome. Možete na mom mejlu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.