Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: San o mom drugu

San o mom drugu pre 2 godina 4 meseci #1114

• Sunasce84
  • Sunasce84's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
Ovako, sanjala sam kako idem da posetim druga koji stanuje u drugom gradu. Ne znam kako ali tamo se nasao i moj otac, kad sam ga pitala sta on tu radi on je rekao da ide da kupi breskve i jos neko voce i da posle ide svojim putem.Tu su se motali jos neki poznati ljudi. Videla sam mog druga koji me je okrenut ledjima cekao na stanici, ono sto me je zacudilo bila je cinjenica da je on imao cigaretu u ustima (inace on mrzi cigarete) i tako je strastveno pusio. Nakon toga me je upoznao sa svojim drustvom (to uopste nije bilo njegovo drustvo, nisam ih upoznala u budnom zivotu ali sam ih videla na slikama, cak su im i imena bila drugacija) nakon tog upoznavanja je on opet zapalio cigaretu i opet je onako slatko pusio, uvlacio je dim kao lud a ja sam bila sokirana. Inace ja sam imala na sebi kratke pantalonice, kao sorc sto inace nikada ne nosim. Nakon sto me je upoznao sa drustvom ja sam zagrlila mog druga jakooooo i poljubila sam ga u glavu i u celo onako slatko. Ne znam, sta bi to moglo da znaci. Moze li mi neko pomoci? Unapred sam zahvalna :)
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.441 seconds