Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: snovi mrtvaca

snovi mrtvaca pre 2 godina 5 meseci #1113

• osvetnik
  • osvetnik's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
sanjao sam cudan san pa ako neko zna sta znaci mnogo bi mi pomoglo... majka mi je preminula pre nekih dvadesetak dana , bila je bolesna 8 meseci i nije mogla da govori ni da se pomera imala je tezak mozdani udar.. sanjao sam je kao da je ziva pored cesme u dvoristu i trazi mi da joj dam majicu da se presvuce... pa ako neko zna sta to znaci neka mi pomogne mnogo bi mi znacilo
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: snovi mrtvaca pre 2 godina 4 meseci #1128

• ljiljans
  • ljiljans's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Junior Boarder
  • Poruka: 33
San je veoma melanholičan, možda ukazuje na gružu savest- možda misliš da si mogao da joj pomogneš dok je bila živa. Da ne kriviš sebe zbog smrti majke? Da li si, u trenutku njene smtri bio pored nje?. Sem toga, u snu se vidi da ti majka jako nedostaje (nalazi se pored česme- izvor života). Realno bi bilo da je zatražila malo vode ali pošto je umrla ona želi da se presvuće- u trenutku smrti čovek prelazi u neko novo stanje, nama nepoznato.Običaj je kod nas da se u grobu pošalje malo gardarobe, haljina, suknja, bluzica, ono što su preminuli za života nosili...? Možda te to muči. Možda majka želi da ti saopšti da je ona u nekom drugom svetu i da ne budeš tužan, tu je česma kao izvor života... Razmisli.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.471 seconds