dve noci sanjam snove koji kao da su povezani ne znam da li to ima smisla i sta znace ali evo sta sam sanjala pa ako neko moze molim vas neka protumaci:
prvog sna se ne secam detaljno, secam se samo da sam saznala da sam trudna da pricam sa deckom o tome i on je nezadovoljan a ja sam srecna kao niko, ostalog se ne secam, mislim da je sve ostalo na razgovorima..
drugu noc, tj sinoc sanjam sedim u nasem stanu, trudna sam i pred porodjajem ali razmisljam sta ce on reci na to.. dok razmisljam pocinjem da se poradjam i u sledecoj sekundi drzim moju bebu u ruci.. on dolazi kuci i kao da se to sad moze promeniti on ne zeli, svadjamo se i on izlazi napolje.. posle par minuta silazim za njim i vidim da ga neka visoka devojka grli i ljubi ispred ulaza, vidi me okrenu se i odu.. u trenutku se zabrinem za svoje dete i trcim nazad.. kad sam usla u stan tu je bila i moja sestra kojoj se ne secam lika ali znam da je ona.. uzimam dete srecna zbog deteta zaboravljajuci na neprijatnosti sa deckom i ljuljam ga, presvlacim dok mi sestra sredjuje kucu jer ja ne mogu.. san se zavrsava tako sto ja drzim dete za ruke koje hoda sa punim pelenama a ja se pitam zar opet moram da ga presvlacim ali sam ipak srecna jer sam to zelela.. moze li neko bar nesto da mi kaze o ovome?