Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: dobila bebu

dobila bebu pre 2 godina 5 meseci #1107

• jelena2909
  • jelena2909's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
dve noci sanjam snove koji kao da su povezani ne znam da li to ima smisla i sta znace ali evo sta sam sanjala pa ako neko moze molim vas neka protumaci:
prvog sna se ne secam detaljno, secam se samo da sam saznala da sam trudna da pricam sa deckom o tome i on je nezadovoljan a ja sam srecna kao niko, ostalog se ne secam, mislim da je sve ostalo na razgovorima..
drugu noc, tj sinoc sanjam sedim u nasem stanu, trudna sam i pred porodjajem ali razmisljam sta ce on reci na to.. dok razmisljam pocinjem da se poradjam i u sledecoj sekundi drzim moju bebu u ruci.. on dolazi kuci i kao da se to sad moze promeniti on ne zeli, svadjamo se i on izlazi napolje.. posle par minuta silazim za njim i vidim da ga neka visoka devojka grli i ljubi ispred ulaza, vidi me okrenu se i odu.. u trenutku se zabrinem za svoje dete i trcim nazad.. kad sam usla u stan tu je bila i moja sestra kojoj se ne secam lika ali znam da je ona.. uzimam dete srecna zbog deteta zaboravljajuci na neprijatnosti sa deckom i ljuljam ga, presvlacim dok mi sestra sredjuje kucu jer ja ne mogu.. san se zavrsava tako sto ja drzim dete za ruke koje hoda sa punim pelenama a ja se pitam zar opet moram da ga presvlacim ali sam ipak srecna jer sam to zelela.. moze li neko bar nesto da mi kaze o ovome?
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: dobila bebu pre 2 godina 4 meseci #1121

• ljiljans
  • ljiljans's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Junior Boarder
  • Poruka: 33
Nisi navela u kakvim si odnosima sa momkom, da li si imala nekada sličnu situaciju - odbaćenost zbog trudnoće ili nasilnog prekida trudnoće? Nisi navela da li imaš decu, jesi li udata, želiš li decu, da li je sestra udata? Da li te je momak ostavio zbog neke devojke... Mnogo pitanja ali san nije težak za objašnjenje, neka dilema u tebi postoji!

Odg: dobila bebu pre 2 godina 4 meseci #1141

• jelena2909
  • jelena2909's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 2
hvala na odgovoru.. nisam udata, nisam imala slicnih situacija niti trudnocu.. imam ozbiljnu vezu, na daljinu takva je situacija trenutna.. posecuem decka cesto i bukvalno zivim sa njim svaki drugi mesec.. nemamo nekih problema, slazemo se.. sestra mi je mladja skoro je zavrsila skolu nema ozbiljnu vezu, ne planira da se udaje skoro.. ne planiram ni ja za sad ali naravno da zelim da se udam jednog dana i da imam porodicu.. imala sam nekih ginekoloskih problema pre par meseci pa mi je doktorica rekla da kad budem htela da radjam moracu prvo da se podvrgnem nekom lecenju, malo sam se opteretila u pocetku oko toga ali nije nista strasno, receno mi je da cu moci da imam dece, da nece biti problema ali imam neke smetnje koje nema potrebe da zalecimo sad nego jednostavno kad dodje vreme za trudnocu.. mozda je to razlog, ne znam.. neke moje rodjake su imale jako velikih problema sa jajnicima i sa ostajanjem u drugom stanju pa je mozda to uticalo na mene da se uplasim..
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.488 seconds