Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana
  • 1

TEMA: Pripreme za svadbu

Pripreme za svadbu pre 2 godina 5 meseci #1106

• Darko1989
  • Darko1989's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
Kada god sanjam nesto, uglavnom pokusavam da protumacim san putem sanovnika na ovom sajtu. Medjutim, san koji sam sanjao nocas ima previse detalja i jednostavno mi nije jasno nista.

Naime, sanjao sam pripreme za svoju svadbu. Pripreme traju celog dana, a svadba je uvece. Ne secam se bas svega ali mi je nekoliko stvari bas ostalo urezano. Prvo cega se secam je da sa rodjenim bratom idem ulicom a da gosti koji pristizu na svadbu idu u suprotnom smeru i ima ih puno. Ja kao da se probijam kroz guzvu sa njim i tada srecem sestru koja mi je vrlo draga. Potom smo svi kuci i gosti pristizu i tu. Posto sam vrlo emotivan i inace, par puta sam pustio suzu zbog sve one euforije oko svadbe, rodjaka, bla bla. Devojka koju zenim nema lik, tj nije se pojavljivala u snu. Kasnije shvatam da sam ja tuzan i da placem jer ne zelim da se ozenim tom devojkom i da i dalje patim za starom ljubavi (par puta sam u snu hteo da joj posaljem poruku, ali zbog svega sto se izdesavalo izmedju nas, to nisam uradio). Ipak,pripeme se nastavljaju i ja pokusavam da budem bar prividno srecan.
Ostalo mi je urezano i to da tokom celih priprema ja se zalim kako nemam sta da obucem; i da sam u stegnutim odnosima sa kevom (sto je i tacno, skoro smo se nesto posvadjali). Onda se odjednom pojavljuje drug iz srednje skole koga nisam video dobrih pola godine i on me vozi mojim kolima do sale gde se odrzava svadba. Medjutim on me ostavlja na vrhu neke ulice i ja se odatle upucujem ka toj sali trotinetom (ovo mi je cak bilo i smesno :D) i bos, prljavih nogu.

Probudio sam se sludjen. Sta ovo moze da znaci? :)
Unapred hvala.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana
  • 1
Time to create page: 0.441 seconds