KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

teskoban san- molim vas za tumacenje

Prosle noci usnih teskoban san. Tesko je drugacije opisati. Jesam imala manje ljubavno razocarenje vece pre sna, ali nista znacajno. Imam 34, odjednom sam ove godine resila 3 bitna pitanja u zivotu, stambeno, auto, poslovno, nisam udata, u porodici (mama, brat) sve ok, sto bi rekla Brena, sve mi dobro ide osim ljubavi.

Ne znam odakle ovako mracan san: ceo san se odigrava u pomrcini, ali bas sve. Kao mama, brat i ja se useljavamo u neku kucu, unosimo nov namestaj, a ja gledam zidove kuce, stara je, vide se stare cigle, gotova da se srusi, osecam se nekako ludo, pitam se gde cemo iz stare kuce u jos stariju, ali to tako ostaje.

Mama dobija poziv da odemo do neke njene prijateljice za koju znam da ne podnosi moju mamu i da je ogovara i mi kao svi krecemo, mama brat i ja, svako svojim kolima. Osecam se grozno sto idemo kod te zene. Usput po pomrcini prolazim kolima kroz neke prljave ulice, gde je kao neki kolektivni centar izbeglica, prosjaka, puno je prljavih,  pocepanih, smrdljivih ljudi, osecam  tezak zadah, prasinu, jedva se probijam kolima kroz tu guzvu. Stizem na neku praznu poljanu, sa osusenom travom i polomljenim suvim granama drveca i jedva se parkiram u neko blato. Kako sam izasla i htela da zakljucam auto zalomi mi se kljuc u bravi i vec pocinjem da ludim. Tada stize i moj brat dzipom, parkira se pored i kako izlazi iz kola, ona se otkoce i ceo dzip odlece u jarak. Pocinje da ludi i moj brat, malo manje od mene. Onda sa mamom idemo kod te plave zene koja nas usred te livade docekuje sa ogromnim osmehom u nekoj sjajnoj i glamuroznoj kuci, i mene to vec pocinje da nervira, jer znam koliko ona nas kao ne voli, pa se pitam kako li ce da nas ogovara kad odemo. Inace, to je neka nepoznata zena, ne neka koju poznajem.

Tu se probudih. Jedva se opasuljih od cele te tmine i svega sto se rusilo u snu. Nije mi toliko crno u realnosti. Zasto sam ovako sanjala?

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar!