KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

primer ostvarenja sna

Imam cesto snove koje kasnije neminovno povezem sa odredjenim dogadjajem.. jedan od snova koji je na mene ostavio jak utisak :

pre nekoliko godina, sanjala sam copor vukova koji trci prema meni na jednoj krivini gde
mi se u snu pokvario auto, kada sam ih videla usla sam u auto da im pobegnem, samo
jedan mali beba vuk je usao samnom......

nakon mesec dana, (na istoj krivini koju sam sanjala, koja se inaci nalaz van grada, na brdu i kojom prodjem par puta godisnje)
cisterna je naglo uletela u krivinu iz istog pravca i na istom mestu gde sam
sanjala vukove, od brzine zadnji deo cisterne se iskrivio i kretao nasom
stranom puta..dve sekunde su odlucile da ne upadnemo u "provaliju"... te dve
sekunde presudio je policajac koji nas je prethodno zaustavio u video malu bebu
u kolima i odmahnuo rukom pustivsi nas....znaci vukovi su znacili, bar u mom
snu, opasnost....ako je nekome od pomoci ..

Komentari   

+1 #19 micos 16-08-2013 01:18
sanjao sam da sam se vozijo sa kolegom uz jednu stranu put je bijo nasut zemljom to je bila strana duga petnestak metara a ispred nas je bijo jos jedan auto i on je izasao uz strancicu kada smo se uspeli na vrx strancice vidjeli smo taj automobil kako pokusava da predje put nasut sa mnogo zemlje i i taj auto se malo vratijo unazad i ugasili su ga a onda je kolega izasao aja sam poceo da se vracem u rikverc nazad niz strancicu on je gledao i govorijo da se nesmetano vratim u rikvec mislim da sam se spustijo do dna strancice i ostavijo auto kasnije sam isao sa kolegom u grad pjeske i to je moj san
-3 #18 Sanjarka$ 01-08-2012 07:36
Nocas sam sanjala a i mnogo pua kako placem u snu i mnogo puta sam sebe uhvatila dok se budim da sam pokusavala da placem u stvarnosti??Mno go puta sam sanjala kako menjam boju kose,pred ogledalom i da je sisam.. Sta to sve znaci?
+1 #17 vedranao 18-04-2012 02:16
sanjala sam da sam se uhvatila da igram kolo,grcki sirtaki,na meni su bile svijetlo smede nove cizme,slicne kaubojkama,do mene je stajala skolska koju nisam vidjela preko dvadeset god.ona je negodovala sto smetam u igri,nisam mogla uhvatiti korak,meni je bilo nelagodno,inace u kolu je bilo stotinu ljudi :0
+2 #16 zoricap 15-01-2012 08:47
Sanjala sam da na sebi imam nove cipele (crne boje) sa visokom stiklom (potpeticom) i da sam jako zadovoljna i srecna zbog toga, zato jer do sada uporedjujuci sa drugim visokim stiklama, ove su prve koje su tako udobne. U snu nekome to pricam ali neznam ko je ta osoba. U isto vreme, gledam moje prethodne cipela ali su mi tako ruzne. Neke imaju i zlatnu boju na sebi. Ovo se dogadja negde vani. Lezim a na sebi takode imam neku atraktivunu uz telo haljinu crne boje sa dzepovima.
0 #15 Druzila 25-07-2011 02:24
Poštovani, molim Vas za eventualno tumačenje sna koji me i naveo da se učlanim u Vaš forum. Sanjala sam vrlo nesvakidašnji san, zeca, baš velikog, takoreći kapitalca :) u nekoj gužvi, kao neka proslava da je u pitanju, veselo je uglavnom, daje mi ga u ruke moj dobar drug koga inače retko viđam. Onda uzima neke makaze i dok je zec u mojim rukama odseca mu jedno uvo. Ja se potresam u snu, zec je uznemiren u mojim rukama a taj moj drug kao da očekuje da nekim čudom zecu to uvo odmah izraste. Naravno, to se ne dešava i on jadničak ostaje kod mene, da ga lečim. Jedino se ne sećam da li je zec beo ili sivkast, u svakom slučaju nije bio crne boje. Inače često sanjam ovako na prvi pogled konfuzne snove i pratim razvoj događaja ne bih li povezala sa snom. Međutim ovo mi je jako čudan san pa Vas molim za komentar. Hvala !!!
+5 #14 Jelena88 10-11-2010 02:56
Ako postoji nesto u sta verujem to su snovi..kad god sam sanjala vencanicu nekoliko dana posle toga bi neko umro..zlato i novac kad dobijam desava se nesto lose..Sanjala sam brojeve za loto i te koje sam zapamtila pogodila sam...Sanjala sam nekoliko puta dogadjaje koji su mi se desili sutradan..Evo skoro sam sanjala kako se krijem od vuka,kako on hoda po meni dok ja umirem od straha pa bih volela da mi neko protumaci ako zna ...hvala :-)
+3 #13 boca 22-10-2010 13:02
Trebala bi mi vasa pomoc!
Sanjala sam kako sam se srela sa drugom iz srednje koji se prebacio u drugu skolu posle mesec dana. Sreli smo se u parku i on je poceo da bezi,kada sam ga zaustavila zagrlili smo se i,prvo on pa onda ja,poceli da placemo. Sta to znacii?
+2 #12 Lenna 22-08-2010 04:40
Sanjala sam kako moj kolega sa faxa i jako dobar drug i ja setamo ulicom i spazimo 4bebe.Ja zastanem i stanem ih posmatrati.Naje dnom mi se ucini da su sve bebe nalik jedna drugoj i upitam zenu kraj njih da li su to cetvorke,a zena mi s ponosom odgovori da jesu.Nisam se mogla odvojiti od njih,posmatrla sam ih netremice i odusevila se.Mi smo se nalazili na nekoj poplocanoj ulici,a bebe i kolica na nekom uzvisenju od par stepenika,kraj izloga neke radnje.Bebe su bile muskog pola i obucene u plava plisana odelca,po dve u dvoja kolica,imale su plave oci i crnu kosu,medene.To je kod mene izazvalo osecanje srece,lagodnost i,sve mi je bilo lepo.Bio je dan,to je doba u kojem se desava radnja ovog sna.To je sve cega se secam.Mozete li mi protumaciti ovaj san.Unapred puno hvala.
+2 #11 sanja.892010 14-08-2010 10:34
sanjala sam kao slavim rodjendan kod moje bake i kao nije mi drugarica jedna dosla na rodjendan tamo kod moje bake nego dosli su kao moja mama sa nekim celavim muskarcem izgleda mlado ima 50god.protumaci te mi ovaj san?hvala.
+5 #10 sanja.892010 14-08-2010 10:34
dali cu se udati i imati dete u ovoj ili iducoj godini?

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar!