Ti stvarno imash dara,shvatash me na nacin na koji bih samo pozelela da me bilo koji moj prijatelj shvati...Shta reci..Ova daljina ubija u jednom trenutku kad mi dodje svega dosta kazem sebi mah idem za njega necu vishe da se razmisljam,bar znam da ga imam i to mi je sasvim dovoljno..U trugom momentu povucem receno..On je fudbaler(ono shto sam oduvjek mrzela)cesto putuje a ja previshe osetljiva da bih sama uspela da se snosim s'time..Uostalom udajem se za njega,ne za kucu..

Sa druge strane i brinem za svog oca..Koji ostaje sam,a previshe sam vezana za njega..Inako imam 20 godina,a ova nam je veza evo 4god i 7 meseci..
Taj ti brak ja non stop odlazem i dugovlacim..Ma ajd bolje u leto,ma ne u leto bolje u zimu..Mah nabolje u prolece..I jedna te ista prica se ponavlja,kako vreme prolazi sve mi teze da se odlucim..:/ Shto se tice bebe u sanu odma mi je palo na pameti,momak kojeg sam nedavno upoznala,pa sam razgranicila neke stvari tj "svidjati" i "voleti" ..Tako moj momak cuje od svoje sestre da je on bash uporan,i bijo se razocarao od mene kako to mu ja nisam rekla nego je moro od drugih da cuje..
Boze sacuvaj,kao da ko zna shto je to..Msm..Shto kazu" Na devojacka vrata,i magarci ricu"zar to nije normalno..To znash i po sebi..
Znam i ja biti tvrdglava,nekad i sama shvatam da preterujem znash..Trudim se da sebi stavim u glavi da nije nimalo on kriv za ono shto mi se deshavalo i prije njega
..Al dobro,jedino shto znam da stvarno da nije bila jaka ljubav ne bi izdrzali na daljinu..Ma da ne mora da znaci jer i cesto mi dolazi..

Necu da te obavezinjem ,pishi mi kad budesh mogla..Izvini na moje gramaticke greske,stvarno nisam ucila srpsku gramtiku al trudim

Veliki Pozdrav..