Knjige

Google pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me

TEMA: Ko bi meni pomogao da protumacim san...

Odg: Ko bi meni pomogao da protumacim san... pre 4 godina 4 meseci #556

• Sunshiine
  • Sunshiine's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 7
heh.:) .Kao da me poznajesh vec duze vreme,tacno je u zadnji perijod shto bi reko nash narod"sama idem glavom u zid"Znam neke stvari da ce me koshtat mnogo vishe,ipak reshim tako i tako izguram..A neki moji okolnosti ne daju mi prostora sad za sad da se bilo skim konsultujem..Tumacenje ti je bash na mestu..I neizmerno ti hvala..Ne znam,znash kako u ovaj neki zadnji perijod mnogo se ruzno osecam tokom noci,sanjam saneve koji nisu toliko teshki al ja ih tesko podnosim,cak mi uticu i preko dani,nekako sam postala previshe nervozna..Evo bash sinoc sanjam da imam tek rodjenu bebu..Moju..I krijem je od sviju kuci,stah u meni da kazem da je moja,samo je premeshtala od jednog do drugog mjesta..Pa u jedno vreme primjetim da moje grudi su pune majcinog mlijeka..I zamislim se Boze,shta ja ovo radim beba ce mi umrijeti od gladi..I uzmem pocnem da je ranim i tu mi san izkoci..Ne znam,moguce je da moja svjest cini svoje jer u zadnji perijod razmisljam o tome braku..Jer,nije lako..Znash i po sebi,ma da to pitanje trebamo reshit tek oko nove godine..Inako pre nekih dve nedelje sam sanjala moju mamu koja nije ziva..Sanjam da prolazim niz svoje djetinstvo kao pokraj neke reke igraju se deca,i jedno od njih padne..Ubije svoju glavu..I ja reknem ja idem dalje ne mogu ovo da podnesem..Zatim dodjem do jednog puta,i taman mislim se svugde prodjoh a ne videh mamu..Ugledam malu kucicupreko puta,u taj tren otvara se prozor i moja mama,kaze:sine,reci sreci da te dovede kod mene.." Tu mi san prekine..Loshe je to shto ja nikom sanove ne govorim,i ne znash koje mi je olaksanje shto sam se sad otvorila tebi..Hvala ti neizmerno,previshe mi znaci..
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Ko bi meni pomogao da protumacim san... pre 4 godina 4 meseci #561

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
  • Poruka: 142
Izvini sto ti odgovaram sa zakasnjenjem ali juce sam imala neke obaveze tako da sad uspjeh da ti odgovorim.Drago mi je da mogu da pomognem. Po mom misljenju ti jedva cekas da stupis u brak a isto tako se plasis braka. Razumijem jer i ja sa deckom treba da raspravim neke stvari i to su u pitanju sitnice pa da onda detaljno razmilsljamo o braku a iajko samo vec razmisljali u braku, au vezi smo 5 god i 3 mjeseca i bas smo vezani jedno za drugo.E ovako rodjena bebea po meni predstavlja nesto novo s u tvom zivotu sto se dogodilo ili ce se dogoditi moze da bude neki uspjeh u zivotu a mozda c pa sk bude rijesenje tvojih problema pa samim tim u snu strah pa zato bebu krijes od drugih pa je premjestas sa jednog na drugi dio, jer se mozda bojis tog novog dogadja nekog uspjeha , braka ili cak moze taj novi dogadja koji s ce se desiti bit svadba, ili cete ubrzo i neocekivano rijesiti probleme i on ce te kao grom iz vedra zaporositi a da ti to neces ocekivati, i onda ce tebe biti malo strah od braka kojeh zelis ali se malo plasis novog nacibna zivota i svega toga kako funmkcionise u braku, po meni ia ko dodje do toga sve ce biti pozitivno.To sto ranjavas bebu moze znaciti da ranjavas dogfadjaj koji treba da se desi ili si uradila nesto ceime si pokvarila situaciju i time nisi dozvolila da ti se desi nesto lijepo i novo, moze biti vezabno za tvoju vezu, zanm po sebi kako je to jer ja sam tvrdoglava i zanam sama da zeznem neke stvari u vezi.Ti si u snu vracas u djetinjstvo kada ti je sve bilo lijpo, kada si bila mirna i spokojna po meni je to vfracanje u djetinjstvo povezano sa brakom jer se ti plasis obaveza koje ces imati u braku pa tako sanjas djetinjstvo koje je bezbrizno,ti se bojis da se tvojisnovi ne sruse ili da ne upropastis lijepe trenutke u vezi po meni to predstavljaju ta djeca u snu i to sto je jedno dijete u tvom snu razbilo glavu. Majka u tvom snu predstavlja neku sigurnost neki oslonac u zivotu, vjerovatno ces imati nekohga ko ce ti pomoc u zivotiu i prizititi sigurnost i utociste.Drago mi je da mogu da ti pomognem a volim da pomazem ljudima, imam osjecaj da mi je to neki dar, isto tako mislim da mi je neki dar to sto znam da tumacim ljudima snovre i tako im pomazem.Voljela bih znati koliko imas godina , ako imas 20 ili manje moguce je da se plasis braka i to sa razlogom jer jos nisi bas zrela po za brak jer po meni to nisu godine za braka ali kad je pracva ljubav u pitanju svako vrijeme je idealno za to.Ja imam 23 godine.Javi se da prodiskutujemo o ovim sbovima sto sam ti protumacila.
Pozdrav.

Odg: Ko bi meni pomogao da protumacim san... pre 4 godina 4 meseci #564

• Sunshiine
  • Sunshiine's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
Ti stvarno imash dara,shvatash me na nacin na koji bih samo pozelela da me bilo koji moj prijatelj shvati...Shta reci..Ova daljina ubija u jednom trenutku kad mi dodje svega dosta kazem sebi mah idem za njega necu vishe da se razmisljam,bar znam da ga imam i to mi je sasvim dovoljno..U trugom momentu povucem receno..On je fudbaler(ono shto sam oduvjek mrzela)cesto putuje a ja previshe osetljiva da bih sama uspela da se snosim s'time..Uostalom udajem se za njega,ne za kucu..:) Sa druge strane i brinem za svog oca..Koji ostaje sam,a previshe sam vezana za njega..Inako imam 20 godina,a ova nam je veza evo 4god i 7 meseci..
Taj ti brak ja non stop odlazem i dugovlacim..Ma ajd bolje u leto,ma ne u leto bolje u zimu..Mah nabolje u prolece..I jedna te ista prica se ponavlja,kako vreme prolazi sve mi teze da se odlucim..:/ Shto se tice bebe u sanu odma mi je palo na pameti,momak kojeg sam nedavno upoznala,pa sam razgranicila neke stvari tj "svidjati" i "voleti" ..Tako moj momak cuje od svoje sestre da je on bash uporan,i bijo se razocarao od mene kako to mu ja nisam rekla nego je moro od drugih da cuje..
Boze sacuvaj,kao da ko zna shto je to..Msm..Shto kazu" Na devojacka vrata,i magarci ricu"zar to nije normalno..To znash i po sebi..
Znam i ja biti tvrdglava,nekad i sama shvatam da preterujem znash..Trudim se da sebi stavim u glavi da nije nimalo on kriv za ono shto mi se deshavalo i prije njega
..Al dobro,jedino shto znam da stvarno da nije bila jaka ljubav ne bi izdrzali na daljinu..Ma da ne mora da znaci jer i cesto mi dolazi..:)
Necu da te obavezinjem ,pishi mi kad budesh mogla..Izvini na moje gramaticke greske,stvarno nisam ucila srpsku gramtiku al trudim :) Veliki Pozdrav..

Odg: Ko bi meni pomogao da protumacim san... pre 4 godina 4 meseci #565

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
Razumijem te sto se tice daljine, jer ja decka ne vidjam po 4mjeseci jer plovi, pa te u potpunosti shvatam. Za bilo j koji savjet ako ti treba slobosdno mi sew obrati.Odakle si ti?Ja sam iz Crne Gore.

Odg: Ko bi meni pomogao da protumacim san... pre 4 godina 4 meseci #566

• Sunshiine
  • Sunshiine's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
Hvala ti puno..Hah A znash,decko mi je iz Cg iz Rozaja..A ja sam iz Skoplja :)

Odg: Ko bi meni pomogao da protumacim san... pre 4 godina 4 meseci #569

• mackica87
  • mackica87's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Expert Boarder
predpostavila sam ds si iz makedonije kad si pomenula gramatiku.Kapiram te zato sto ti je tesko da se odlucis za brak i da ostavis oca sve ja to razumijem.To sto je fudbaler je bzv, a i ja mrzim styo moj decko plovi, ali sto cu kad on plovi za bolje sjutra, d tj da kad se uzmemo da nam bude lijepo, a znas i sama kako je danas te4sko naci posao, ja radim kao pripravnik jer sam zavrsila fakultet za turizam a jos nisam sredila za platu cekam da se dsredi r to i tako.
Time to create page: 0.516 seconds