KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Biti go ili neprikladno obučen na javnom mestu

U ovoj vrsti snova, nalazite se goli ili delimično obučeni na javnom mestu ili nosite pidžamu na poslu. Takođe možete biti svedoci da to radi neko drugi. Pri tome, možete se osećati posramljeno, nezainteresovano, a povremeno čak i ponosno ili slobodno.

Uobičajena interpretacija ove vrste snova je da se osećate izloženo, ranjivo ili neobično, ili da imate strah da ste nekoj osobi iz vašeg okruženja izložili vašu nutrinu mnogo više nego što ste to trebali. Samo u retkim prilikama ova vrsta sna može da označava da se osećate nesputano i slobodno. Mnogi snovi da ste neprikladno obučeni se javljaju za vreme venčanja ili sličnih ceremonija.Ako sanjate da ste goli, radi lakše interpretacije možete da postavite sebi sledeća pitanja:

Gde ste se nalazili u snu?

Koji deo vašeg tela je bio izložen?

Kako su ljudi reagovali?

Kako ste se osećali?

Šta ste radili?

Ako ste bili delimično obučeni:

Šta za vas znači deo odeće koji je nedostajao?

Šta je to dobro i korisno u vezi sa tim delom?

Šta je to loše ili ograničavajuće u vezi sa njim?

Na čega vas taj deo odeće podseća u budnom životu?

Kako biste mogli da nadoknadite deo koji nedostaje?U metaforičkom smislu odeća je sredstvo skrivanja. Odećom možete da sakrijete svoj identitet ili da budete neko drugi. Ali bez odeće, vi ste ostavljeni bez odbrane. Ova vrsta sna možda vam poručuje da pokušavate da budete ono što niste. Ako se nalazite u novoj vezi, možda imate strahove ili očekivanja u smislu otkrivanja vaših istinskih osećanja.

Golotinja simbolizira i stanje u kome ste uhvaćeni bez upozorenja. Ako ste goli na poslu ili u učionici, to može da znači da niste pripremljeni za poslovni projekat ili da niste spremili gradivo u školi.

Mnogo puta kada shvatite da ste goli u snu, vidite da to niko drugi nije primetio. Svi su okupirani sobom i niko ne obraća pažnju na vas. To se interpretira kao znak da su vaša strahovanja neosnovana, ili da preuveličavate datu situaciju ili problem. Takvi snovi mogu da označavaju i vašu nemogućnost da se istaknete i da budete primećeni.


Komentari   

+3 #2 Mici 07-10-2011 03:55
meni se desavalo da sanjam kako gradom setam u gacama a nisam izdepilirala noge :lol: i bilo mi je neprijatno ali kad se probudim i shvatim da je to san onda mi bude smesno.
+2 #1 marija 22-01-2010 02:37
:cheer:

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar!