KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Šta je astralna dimenzija

Astralna dimenzija sledi nakon fizičko eteričke ravni. Ona se delimično preklapa i prožima fizičko eterički svet kao velika misaona mreža koja hvata i drži u sebi sve misli ljudi. Ona je ispunjenja kolektivnom svesnošću celokupnog čovečanstva. Astralna dimenzija sadrži sve misli, sećanja, fantazije i snove svakog živog stvora na svetu.

U astralnom svetu, na osnovu zakona privlačenja, po principu "Slično privlači slično" dolazi do svojevrsnog grupisanja, pri čemu se ovaj okean uma taloži u slojeve ili bazene. Ovi slojevi misli se često nazivaju astralne ravni ili astralni svetovi. Takođe se mogu razaznati astralne podravni određenih astralnih svetova.

Astralna dimenzija se sastoji od veoma suptilne, krajnje rafinisane i za fizička čula nevidljive astralne mastralna-projekcija-2aterije. Astralna materija je ekstremno osetljiva na misli i čovek može uz pomoć njih da oblikuje astralnu supstancu u željene oblike ili forme. Ove tvorevine ponekad mogu biti tako verne i savršene da ih je nemoguće razlikovati od trodimenzionalnih oblika.


Najbolji način da se ovo objasni je da se napravi poređenje između astralne materije i neeksponiranog fotografskog filma. Kada se ovaj film izloži svetlosti uz pomoć sočiva kamere, savršena slika stvarnosti se trenutno utiskuje na njega, zbog hemijske reakcije između svetlosti i površine filma. Kompleksnost i trajnost bilo koje tvorevine na astralu zavisi u velikoj meri od jačine uma koji učestvuje u činu oblikovanja astralne supstance.

Snovi


Postavlja se pitanje kako podsvesni um stvara snove. Podsvesni um se usklađuje sa astralnom dimenzijom za vreme sna i može da stvori bilo koji scenario. Na ovaj način podsvesni um komunicira sa svesnim umom. On stvara niz kompleksnih misaonih formi u vidu scenarija i projektuje ih u materiju astralne ravni gde ove misaone forme dobijaju na čvrstini. Zatim, svesni um proživljava ove forme i iskušava scenario sna.

 

Komentari   

0 #11 vasaaa 08-02-2014 19:38
moj komentar
+3 #10 ESLSponsor 05-02-2014 09:10
Imao sam lose iskustvo hodajuci astralnim telom kroz kucu, odjednom sam osetio veoma negativnu i tamnu energiju, u sekundi sam jako povucen nazad u fizicko telo i kraj mene je bilo "nesto" sto mi je brat objasnio da je tzv. "demon" od koga postoji rizik da prekine vezu izmedju astralnog i fizickog tela, pricao je veoma tamnim i dubokim glasom nejasnog jezika, nisam ga lepo video jer sam bio vracen u fazu paralize sa pocetnog stanja faze REM od trena kada sam povucen...
Postoji li nacin da se "to" izbegne?
-2 #9 Trece oko 07-09-2011 07:07
skorpija21
i meni je cale umro u januaru ove godine.. i stalno ga sanjam i uvek je \"istripovan san\"
msm da je to sto sanjas do nekle \"normalno\" s obzirom da si je gledala dok umire itd. nemoj se opterecivati time. ako te cesto muce takvi snovi, treba samo da pokusas da je pustis da ode.. i msm da ces posle imati lepe snove sa majkom. ja volim sto sanjam tatu, i zeleo bi ceo zivot da ga sanjam.. :silly:
+1 #8 Trece oko 07-09-2011 06:49
ja vezbam vec duze vreme astralnu projekciju.. i
uspeva :silly:
potrebno je samo vezbati i bez odustajanja.. e sad kako? pa ja mislim da svako ima neki svoj \"TRIP\" kako mu najvise odgovara.. ali sustina je ista. ako nekog zanimaju moja tek pocetna iskustva sa AP nek pita, msm da mogu da dam neki savet kako poceti.. ja sam prezadovljan i idem dalje.. to je nesto najbolje sto sam ikada doziveo.. i ne treba se plasiti. samo napred. pozdrav
0 #7 Theyann PentaGram 16-08-2011 09:07
Ovaj tekst govori dovoljno o autorovom nepoznavanju Astrala. Astral NEMA bezkonačne nivoe, on ima samo sedam nivoa od kojih su samo četiri dostupna za čoveka.
0 #6 sweetseno 09-10-2010 13:19
:?: sanjao sam neki cudan san i u tom snu je bio moj tata a moj tata je u zatvoru i tako sam sanjao da je moj tata bio samnom i setali smo se pored neke vode i u toj vodi je bacio nesto i ja sam iso da skupljam to sto je bacio i onako u snu sam se molio bogu i tako ja skupljam to sto je bacio i odjednom se pojavile pirane u toj vodi i onako su me ugrizle malo u ruci i po telo i ja izasao iz te vode i mog tate nije bilo :?:
+3 #5 skorpija21 10-09-2010 15:55
kad god sanjam svoju majku sanjam je bolesnu kakva je bila poslednih dana svog zivota al u snu je uvek jos bolesnija nego taaada,umrla je pre skoro 7 meseci i umrla je na mojim rukama i poslednje sto je izgovorila bilo je moje ime.Sinoc sam je ponovo sanjala kao u nasoj smo kuci na selu kod nekog stola nesto njena majka radi ona seda za taj sto i polako klizi sa stolice kao da gubi svest na podu je i ja klecim pored nje i zovem je a ona vise nema glasa nego samo pokrece usne hoce da kaze moje ime.volela bih da mi protumacite znacenje ovog sna.Hvala
0 #4 Nimba 06-09-2010 15:00
Molim vas da mi protumacite san.
Sanjala sam svoje vencanje. Bila sam u lepoj, beloj vencanici i bila sam jako zadovoljna svojim izgledom (sto se na javi retko desava). Medjutim, kada sam dosla do maticara, mladozenja nije dosao. Znala sam ko je mladozenja (i bila sam vrlo zadovoljna sa tim ko je mladozenja) i nije mi bilo jasno zasto nije dosao. Osecala sam se uzasno. Bilo je veoma traumaticno! :unsure:
-2 #3 tajna 28-08-2010 17:25
Molim vas ovo mi protumačite...z avolela sam po mom mišljenju pogrešnog dečka sa 14 godina i već 5 godina ga ne mogu preboleti...San jam da mu se pokvario crveni biciklo i on mene zove,baš ime doziva.Ja silazim niz bele stepenica inače je prostorija sva bela i osvetljena.Sila zim da mu pomognem popraviti biciklo a on pokazuje da se lanac pokidao,da to popravim inače u zadnje vreme je par puta pokazao da nije baš ravnodušan prema meni ali ja nemam hrabrosti ništa poduzeti.
+3 #2 oka 17-08-2010 10:57
Mozete li mi reci nesto vise o zmijama,strasno me iritira jer ih sanjam cijeli zivot,povremeno ,u snu me uvijek napadaju ali me nikad ne ujedu,a skoro sam sanjala copor vukova kako me napadaju ali nisu mi nista uradili jer sam se popela na drvo i spasila?Ovo su ujedno i jedini snovi koje sanjam ili makar zapamtim.

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar!