KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Snovi Brk
Brkovi

Sanjati da imate brkove označava da će vaš egoizam prouzročiti tugu vašem partneru. Ako žena sanja kako se divi brkovima predstoji joj emocionalno iskušenje. Ako muškarac sanja da je obrijao brkove, pokušaće da se ogradi od lošeg društva i od štetnih zadovoljstava. Veliki brkovi označavaju pohvalu, dobitak i uspeh.

Briga

Brinuti se u snu znači da imate bezbrižan život na javi.

Brijati se

Brijati se u snu predskazuje gubitak, siromaštvo, bedu.

Brkovi

Ako sanjate da imate velike brkove bićete pohvaljeni i nagrađeni, predstoji vam dobitak i uspeh.

Brod

Brod je simbol vašbrodeg putovanja od rođenja do smrti. Brod koji otplovljava znači odvajanje ili promenu. Biti na brodu označava da niste zadovoljni sa svojim životom i da želite promenu. Brod koji tone je upozorenje o nekoj nesrećnoj vezi.

Pošto velike površine vode predstavljaju vaše nesvesno, vaše emocije i vaše akumulirano iskustvo duše, brod u snu može da predstavlja vas i vaš način na koji se krećete kroz ove delove vašeg mikrokosmosa. Kada interpretirate ovaj san razmotrite koja je vrsta putovanja i kakvog je tipa brod. Neke interpretacije snova govore da ako je plovidba mirna treba da nastavite sa svojim planovima. Ali ako je putovanje jako turbulentno, pripremite se za emocionalne izazove.

{include_content_item 163}

Sanjati brod predskazuje čast i neočekivano uzdizanje do visina koje su iznad vašeg načina života. Čuti o brodolomu je znak katastrofalnog toka događaja. Videti brod kako se probija kroz oluju predskazuje da nećete imati sreće u poslovnim transakcijama. Veliki i luksuzni brod na vodi nagoveštava iznenadnu materijalnu dobit. Brod nasukan, prevrnut ili potopljen ukazuje da niste sigurni u svoje odluke.

Videti brodolom označava iskreno prijateljstvo.

Pretrpeti brodolom upozorava na predstojeće brige i neprijatnosti.Brojevi


Interpretacija brojeva koje susrećemo u snovima može biti problematična. Njihovo značenje može biti veoma lično, kao što je na primer briga oko finansijske situacije ili u nekoj drugoj oblasti života.
Jedan od načina interpretacije je zapaziti kako se brojevi odnose specifično na vas. Na primer, ako imate broj 25 u vašem snu može biti da je vaš broj kuće 12 a broj kuće vaših roditelja 13 što zajedno daje 25, i ukazuje na mogući problem u vezi vas i vaših roditelja.
Sa druge strane, brojevi u snovima mogu ukazivati na globalne koncepte i uporišne tačke kolektivnih dilema. Neka interesantna tumačenja brojeva su sledeća:

Parni brojevi mogu označavati žensku dok neparni mušku stranu.
Broj 0 - Nula označava bezvremenost, super svesnost, večnost i apsolutnu slobodu. Takođe simbolizuje Boga.

Broj 1 - vođstvo

Broj 2 - psihiči razvoj i nešto novo što dolazi kao potencijal za razvoj, diplomacija

Broj 3 - trojstvo, to je aktivni broj, ili broj procesiranja, nešto što se dešava u psihi, vizija

Broj 4 - upotpunjenje, ženstvenost, postignuće. Ovaj broj označava ograničenje. Na primer, ako uhvatite autobus broj 4 u snu, to bi značilo da je sanjač ograničio svoje putovanje kroz svoju akciju ili misli. Kutija koja ima četiri strane, ili soba sa četiri zida takođe označava ograničavanje.
Broj četiri takođe simbolizuje stabilnost, težak posao i zemaljske stvari, kao na primer - četiri strane sveta. Takođe četiri označava materijalističke poslove. Zato, poradite svoje poslove.

Broj 5 - životna snaga, odnosi se na 5 prstiju i pet krakova tela, avantura

Broj 6 - podučavanje

Broj 7 - sveti broj Hrišćanstva i Judaizma, najviše stanje prosvetljenja i spiritualnosti, istraživanje. Videti broj sedam u snu znak je da čvrsto držite sudbinu u svojim rukama.

Broj 8 - rešenje problema

Broj 9 - isceljivanje

Broj 10 - Pošto su svi individualni brojevi istrošeni broj 10 označava potpunost, puninu. Broj 10 znači završetak, veliku snagu, i dobitak.

Broj 11 predstavlja intuiciju, vladanje u nekom domenu, duhovnost, prosvetljenje i kapacitet za postignućem. To je simbol kreativne vizije.

Broj 12 - predstavlja vreme i može da označava najbitnije cikluse života, duhovnu snagu i božansko savršenstvo.

Broj 13 - je paradoksalni broj koji označava smrt i rođenje, kraj i početak i promenu i tranziciju. 13 je simbol prepreke koje stoji na putu i mora biti prevaziđena. Treba da radite naporno i da istrajete na putu da biste uspeli da dosegnete svoje ciljeve.

Broj 14 - simbolizuje ono što je neočekivano i vašu potrebu da se adaptirate na uvek promenjive okolnosti. To je takođe simbol preteranog uživanja i davanja za pravo svojim željama. Morate biti posvećeniji i zadržiti pažnju na višim ciljevima.

Broj 15 - predstavlja razlaganje i nestajanje teških uslova.

Broj 16 tipično simbolizuje nevinost, naivnost, ranjivost i nežnost. Takođe simbolizuje određenu vrstu spiritualnog pročišćenja i uništenja starog i rađanje novog.

Broj 17 - simbolizuje dušu.

Broj 18 - označava konflikt koji postoji između materijalnog i duhovnog. Takođe ovaj broj upozorava na prevaru, laži i sebičnost.

Broj 19 - označava nezavisnost i prevladavanje lične borbe. Naći ćete za shodno da često morate da se borite za svoje stavove. Ovaj broj takođe sugeriše vašu tvrdoglavost i vašu neodlučnost u prihvatanju pomoći od strane drugih ljudi.

Broj 21 - označava tačku preokreta u vašem životu i vaš prelazak u stanje odrasle jedinke. Takođe je povezan sa odgovornostima koje su vam potrebne.

Broj 22 - označava mentalnu snagu i znanje. Takođe označava i vašu orijentisanost na postizanje ciljeva i praktičnost.

Broj 24 - simboliše nagrade, sreću, ljubav, pare, uspeh i kreativnost. Takođe označava vašu vezanost sa ljudima na visokoj poziciji ili na vlasti. Može se desiti da doživite određenu aroganciju u ljubavi i u uspehu.

Broj 26 - Simboliše zemlju i karmu.

Broj 33 - reprezentuje visoke potencijale i vladanje svojom duhovnom svesnosću.

Broj 39 - simboliše razumevanje, uviđavnost, meditaciju i mentalnu superiornost.

Broj 40 - označava da je vreme na vašoj strani. To je period čišćenja i pripreme za rast.

Broj 44 - se odnosi na sveto jedinstvo božanskog braka.

Broj 50 - označava ono sve što je sveto.

Broj 60 - Ovo je broj koji je povezan sa vremenom. Može da se odnosi na to da vreme prolazi ali može biti i znak dugovečnsoti.

Brojevi mogu imati mnogo značenja u snu. Najčešće to su objekti. Na primer, ponekad sanjate da imate kamnje u ruci. Koliko komada imate? Zapišite ove brojeve da ih ne biste zaboravili. To može da znači da vidite kuću sa brojem na njoj, ili kalendar sa datumom koji je zaokružen, ili tablice za kola, ili bilo šta drugo što možete da razaznate a da sadrži brojeve.

U snovima datumi i brojevi su često signal identifikacije nečega što bi se moglo prevesti na budni život. Datumi mogu biti nagoveštaji koji vas vode prema vremenu ili događaju koji su vama važni.

Ako sanjate brojeve a niste ih upamtili označava gubitak.

Ako ste zapamtili brojeve iz sna probajte sa lutrijom.

Brojati nešto u snu znači da će vas neko uznemiravati.