KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Privatnost podataka

Ažurirano April 2009 - Privatnost podataka

Ovaj sajt koristi oglašivačke kuće da bi dostavljao oglase posetiocima. Ove oglašivačke kuće mogu sakupljati informacije (ali ne vaša imena, adrese, email adrese, ili telefonske brojeve) o vašim posetama ovom ili drugim sajtovima da bi obezbedile reklame o predmetima i uslugama koji bi mogli da vas interesuju. Ako biste želeli više informacija o ovome i ako želite da vaši podaci ne budu korišćeni na ovaj način posetite Google's Advertising and Privacy stranicu.

Ako želite da sebe izuzmete od ovog sistema ciljanih reklama za vreme surfovanja, to možete uraditi ako posetite Network Advertising Initiative.

Google koristi Doubleclick DART cookie da bi dostavljao reklame putem svoje mreže. Više informacija o tome možete saznati na Doubleclick kao i o izuzimanju iz sistema na Google's Privacy Center

Privatnost podataka

Naša politika privatnosti:

  • Kontaktne informacije (email adrese, brojevi telefona, adrese, itd.) ćemo koristiti isključivo da bismo vam poslali informacije o našim novim proizvodima, servisima i specijalnim ponudama za koje mislimo da bi bili od značaja za vas.
  • Vaše kontaktne informacije ćemo takođe koristiti da bismo uspostavili kontakt sa vama u slučaju potrebe.
  • Informacije koje nam dostavljate su veoma poverljive. Nećete dobijati neželjene email poruke. Mi visoko cenimo vašu privatnost.
  • Takođe, nećemo vašu email adresu ustupiti drugim fizičkim ili pravnim osobama.