Snovi I


Igla

Koristiti iglu u snu, označava da treba da rešite neke odnose ili situacije koje su se otele kontroli ili su došle do prelomne tačke. Igla je takođe simbol nekog emocionalnog ili fizičkog bola.

Sanjati da vi ili neko drugi koristi iglu, sugeriše da je potrebno da uključite ili spojite različite aspekte vaše svesnosti.

Tražiti iglu u snu simbolizuje bezrazložne brige o malim, trivijalnim stvarima.

Sanjati da šijete iglom znak je nezavršenih poslova koje treba da završite ili čak da tu nešto popravite. Sa druge strane ovaj san može imati i seksualne konotacije.

 

 

Ime

Sanjati da ste zaboravili svoje ime ili ime neke druge osobe, sugeriše da se osećate opterećeno i prenatrpano. Takođe to može biti indikacija da ste zaboravili svoje istinsko ja ili svoje porodične korene.

Čuti kako vas neko doziva imenom označava da ste u kontaktu sa svojom sopstvenom duhovnošću. Takođe vas to čini svesnim vaše jedinstvenosti i naglašava vašu individualnost.

 

Inostranstvo

Ako sanjate o odlasku u inostranstvo to znači da doživljavate neke turbulencije u vezi sa putovanjem u inostranstvo ili sa promenom mesta boravka.

Putovanje u inostranstvo brodom – steći ćete nove uticajne prijatelje vrlo brzo.

 

Isposnik-asketa

 

isposniki

Isposnik živi odvojeno od društva drugih ljudi, za razliku od članova religioznih redova koji žive u manastiru ili samostanu.

Sanjati o asketizmu, označava da ćete imati čudne poglede na svet i neobične principe, što će vas učiniti fascinantnim u očima nepoznatih ljudi, ali i odbojnim za postojeće prijatelje.

Sanjati da ste asketa može da ukazuje da želite da se sakrijete od očiju javnosti iz različitih razloga.

isposnik

Možda ste u prevelikoj meri omiljeni među svojim prijateljima, ili ste u sukobu sa okolinom, ili ste jednostavno samodovoljni. Da li imate nekih psiholoških problema, apatije ili sličnih poremećaja. Sa druge strane ovaj san može da bude indikacija dubokih religioznih osećanja i želje da se približite Bogu.

Sanjati da odbijate da konzumirate bilo kakvo alkoholno piće znak je odličnog zdravlja i zdravog duha.

 

 

 

Isus Hrist

 

 

isus-hrist-1Isus Hrist je uvek pozitivan simbol, ali u nekim specijalnim situacijama može da predstavlja upozorenje. Ako ste sami sledbenici Hrista u snu to mogu biti sećanja na prošle živote, ili veoma važne poduke i saveti.

Ako vam Isus govori u snu
kada se probudite obavezno zapišite Isus-Hristono što vam je rekao. Sigurno je veoma važno.

Ako vidite Isusa kako silazi sa nebesa, desiće se veoma važan događaj u vašem životu koji će vam doneti izuzetnu pozitivnu promenu.

Ako susretnete Hrista i imate kontakt sa njim u potrazi ste za spiritualnim domom.

Ako sanjate o raspeću, imate jak unutrašnji osećaj krivice.

 

 

 

Iznad

 

Videti da se nešto iznad vas sprema da padne označava opasnost.

Ako padne na vas neočekivano razočarenje.

Ako padne blizu vas znak da ćete uspeti da nađete uski prolaz za bekstvo iz problematične situacije.

Ako je predmet sigurno fiksiran iznad vas i ne predstavlja opasnost vaše će se stanje popraviti, iako vam je pretio gubitak.

 

 

Izgubitiizgubiti-se-u-snu se

Ako je sanjač izgubljen u snu postoji deo u njegovom životu u kome je izgubio pravac. Pitija vam savetuje: Pogledajte na ostale simbole sna da biste procenili koji je to deo vašeg života.


Ako se u snu pronađe put sve će biti dobro.

Ako se sanjač probudi pre no što je našao put, verovatno mu je potrebna spoljašnja pomoć u vezi sa datim problemom.

Izgubiti nešto

izgubljen-43826Ako je u pitanju objekat koji je izgubljen, sanjač treba da dokuči šta taj objekat znači za njega.

Na primer, san o gubitku novčanika može da predstavlja strah od finansijskih poteškoća.

Izgubiti nešto dragoceno – pokušajte da radite na povećanju svoje stabilnosti  i uspostavljanju prioriteta. Izgubiti nešto – posao vam je bez rezultata.

 

 

Izmet

U snu videti ili doći u kontakt sa izmetom označava neke aspekte vašeg sopstvenog bića koje su negativni ili za koje verujete da nisu poželjni. Morate da prihvatite i da izrazite svoja osećanja iako su nepoželjna. Oslobodite se negativnosti u svom životu.

Sanjati da imate zatvor može da sugeriše da niste voljni da oslobodite svoje emocije. Imate tendenciju da ih zadržavate i potiskujete.

Prema Frojdu, izmet se odnosi na posedovanje, ponos, sramotu, novac ili agresiju.

 

 

Izvor

Izvor

 

 


Sanjati kako izvire voda znak je srećnih poduhvata i dobrog društva.


Ako vam izvor deluje neprirodno ili negativno, to je predznak nemira i gubitaka.