Snovi Đ


Đak

djak

Sanjati da ste đak predskazuje veselje.

Videti đaka znači dobitak, nasledstvo.

Tući đaka znači da će vas snaći velike brige.

Đavo


Okolnosti u snu su veoma bitne. Ako vidite đavola u uobičajenom kontekstu u rupi punoj vatre, okruženog demonima - onda se bolje zapitajte kakvu krivicu skrivate i kako se ona odnosi na trenutne okolnosti.

Ako đavo govori sa vama i izgleda prijateljski, bićete suočeni sa iskušenjima kojima je teško odoleti.

Ako se borite sa njim, odolećete iskušenjima.

Juriti đavola predskazuje sreću.

Bežati od đavola označava svađe i klevetanje.

Ako vidite đavola u nekom koga znate, ta osoba možda pokušava da vas izmanipuliše da služite njenim sopstvenim ciljevima.


Đubre-smeće


To je san suprotnosti, obično pozitivan znak. Iznošenje smeća simbolizuje odbacivanje svog smeća koje vas sprečava da u životu ostvarite uspeh. Proći pored ili kroz smeće označava nadilaženje negativnih uticaja i time otvoren put ka sreći i uspehu.Đubrište

Nesvesni um vam možda govori da je vreme da napravite veliko spremanje u svojim mislima i osećanjima da bi se napravilo više mesta u "ormaru". Đubrište vam možda simbolizuje da neke stvari, materijalne ili duhovne, nisu vredne da ostanu u vašem posedu i da ih se treba osloboditi.

Đubrište može da bude simbol društvenog skandala ili neuspešnog poslovnog poduhvata.

Ova vrsta sna je često dvosmislena, ali se obično smatra pozitivnim znakom.

Ako u snu odnosite smeće na za to predviđeno mesto, to je znak da ste spremni da odstranite stvari iz svog života koje vas sprečavaju da uspete.

Hodati kroz ili pored đubrišta označava prolazak pored svih negativnih uticaja i usmerenje prema budućoj sreći.

Ako u snu padate na gomilu smeća indikacija je da treba da razmislite o svojim starim navikama i pogrešnim predstavama, predrasudama.

Đubrivo


U najopštijem slučaju san o đubrivu za biljke označava nove izvore prihoda.
Đubrivo može imati dva različita značenja u svetu snova. Možda ste željni da naučite nešto novo i proširite svoje trenutno razumevanje života u opštem smislu. Sa druge strane, možda ste završili sa potragom za mudrošću u svom životu i samo pasivno čekate da vidite šta će da se desi.

Videti kako se đubrivo upotrebljava u snu se odnosi na procese rasta. Potrebno je da nastavite da stičete znanje i uvide iz svoje okoline ili putem sopstvenog iskustva.

Đurđevak


durdevak

Đurđevak simbolizuje povratak sreće, čistoću srca, suze Majke Marije, poniznost i sreću u ljubavi. Legenda o đurđevku govori da je ovaj cvet nastao od Evinih suza kada je morala da napusti Rajski Vrt. Takođe se veruje da ovaj cvet štiti od zlih sila.