KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

PRVI KONTAKT SA VAMA...

 

Rijetko upamtim san, ali kad ga upamtim jako je upecatljiv.Sanjam 3 bijele kokoske, Norke,jako gakcu, drece bas kao i u prirodi.Stoje na tarabi i dan je.Neki vasar je, dan zaljubljenih i ja biram poklon.Izabrala sam neke bijele cvjetove u dugackom buketu i uz njih zutog psa kojeg nosim zajedno sa buketom.Sa mnom je drugarica koju nisam dugo vidjela.Prelazimo preko nekog mosta koji je od nekih niti, konopaca ili cega vec, posut je cvijecem.Rizican je prelazak po tim nitima, ali sam ga bez teskoca presla.

Uvijek u rukama nosim i tog psa koji se umiljava.Dan je

Komentari   

0 #2 bogoljub 08-12-2013 09:10
Želeo bih da mi protumačite moj sam.
Sanjao sam da sam se ispeo na vrh veoma visokog solitera, platforma solitera je bila veoma mala jedna metar kvadratni a soliter se ljuljao tako da sam u jednom momentu umalo pao sa vrha solitera, ali srecćom tu se nasla neka šipka za koju sam se ja uhvatio u zadržao se da ne padnem. U jednom momentu tu se pored mene pojavila neka ženska osoba koju ja ne poznajem i počela da se spusta niz soliter odnosno da trči niz soliter, zadržavajući se na terasama solitera. Ta osoba nije pala sa solitera već se uhvatila za neku terasu i ušla unutar solitera. Nakon ovoga ja sam se probudio.
Molim Vas da mi protumačite ovaj san.
+1 #1 nena.92 28-02-2013 03:06
u poslednje vreme cesto sanjam neke cudne snove! Npr.da me boli koleno,da sam u nekom pozaru da se kockam...pomozi te mi da protumacim sta to zanci?
hvala unapred!!! :)

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar!