KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

moj san

FrownSanjala sam kako nadolazi Timok i preliva se na drugu obalu .Ja to sve posmatram s one strane gde je uzvisenje.Polako me obuzima strah i s panikom gledam u vodu koja je sve veca i veca.Brinem se za sebe a najvise za svoju decu.

Kuca nam je na obali koja je strma .Imam utisak da se zemlja odronjava pravo ka vodi.U panici skupljam osnovne stvari svoje dece i grcevito stezem najmladje da nebi palo u vodu.U stomaku me steze neka jeza.Moji snovi su tako burni i puni emocija da posle budjenja neznam dal sam uopste spavala.Ponekad sam pod utiskom snova i tokom dana i tog utiska nikako da se otrgnem....Snovi se moji uplicu u moju javu.

Komentari   

+2 #2 Zvonicicaa 08-02-2013 18:16
Sanjao sam majku koja je umrla pre 2 god kako je ozivela i razgovaram s njom i ja je pitam dali je vidla oca koi je isto umro i zeta a ona kaze svi su tu a ja je pitam kako se postuju medusobno a ona meni odgovara bolje da te postuju na zemlji i odaljila se malo od mene i pocela je da urla kao vuk i ja sam skocio i uplasiosam se prilicno to je to i probudio sam se
+4 #1 SaadeGirl* 12-01-2012 03:00
:unsure: Prije nekoliko dana sanjala sam da me majka poslala da joj kupim nešto u prodavnici. Prodavnica je blizu naše kuće. Bila je ponoć. U daljini se čulo vikanje vukova. Obuhvatio me strah. Ipak sam otišla do prodavnice. Kada sam ušla nikoga nije bilo,čak ni prodavačice za kasom. Sama sam se poslužila i uzela ono što sam trebala. Izašla sam i krenula kući. Na vrhu malog brdastog putića koji vodi do moje kuće stajao je vlasnik prodavnice i držao 3 psa. Uplašila sam se i brzo utrčala u kuću. Ostavila sam stvari koje sam kupila i sjela u fotelju. Pričala sam nešto sa majkom,a onda je neko pokucao na vrata. Otvorila sam, kad neka smeđa utvara se pojavila. Išla sam natraške kroz hodnik,a ona me gurala. I tako smo došli do otvorenog prozora kroz koji je duvao jak vjetar. Onda sam se probudila. Često sanjam tu utvaru. Uhvati me strah i panika. Kada je saanjam taj dan mi uopšte ne bude dobar.

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar!