KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Cudan san

Molim vas pomozite mi oko tumacenja...

San izgleda ovako: moj bivsi i ja idemo kod njega kuci... izlazimo iz lifta i krecemo uz stepenice. nema svetla,nista se ne vidi. On me drzi za ruku i hoda ispred mene,kao da me vodi uz te stepenice. Kad smo stigli na vrh on otvara svoja kucna vrata i staje da me propusti medjutim i ja zastanem i udje on prvi. U trenutku kad sam i ja prekoracila prag on iznenada postaje jako nervozan a mene prodje neka jeza,neki osecaj izmedju straha i panike...

On razgovara sa babom na romskom,a ja posto ne razumem sta pricaju samo cutim i izuvam patike tu na ulazu u kucu dok se oni prepiru. Za sve to vreme imam utisak da se svadjaju zbog mene i ne znam kako ali znam da se on zauzeo za mene... Kad sam se izula krecem ka njegovoj sobi i on krece za mnom ali ovaj put ja prva ulazim. I iza njegovih vrata vidim neku belu svetlost koja i odjedom smo smireni i on i ja. Sta bi to sve trebalo da znaci i koju poruku nosi ovaj san?

Komentari   

-2 #2 x-tina983 30-01-2013 13:19
Ne sanjam bas cesto ali zadnjih par puta sam sanjala ili cigane ili neke ljude koji zele da me pokradu...

Sanjala sam juce kako sam u svojim kolima i stojim na semaforu sa otvorenim vratima od kola,pritom dolazi neki cigan i prosi, ja sam rekla da nemam nista da mu dam on je obisao krug oko auta i video kese koje sam imala u kolima i krenuo da se vraca prema meni ja sam pokusala da zatvorim vrata ali me je sprecio i poceo da cacka po kolima i trazi nesto sa strane u kolima, htela sam da vristim al nisam mogla pa sam počela da trubim na kolima i onda je pozeleneo semafor on je pobegao a ja se probudila sa ubrzanim radom srca....Sta bi to moglo da znaci?

Hvala u napred... :?:
+1 #1 Anastasija Ana 09-10-2012 05:47
Moja mama je imala čudan san. Sanjala je Svetlanu cecu Ražnatović kako joj se smeje. Posle je prolazila pored kuće na kojoj stoji broj 9. Šta to znači?

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar!