KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Molim za pomoc i konsultaciju

Draga Pitija,

 

Bila bih Vam veoma zahvalna ukoliko biste mi pomogli oko tumacenja snova koji se ponavljaju. Naime, jos od leta 2009. godine sanjam bivseg decka iz srednje skole. Prvi put sam ga sanjala kada sam tog leta bila sama na putu. S obzirom da on zivi u inostranstvu, sanjala sam da je pokupio neku "egzoticnu" bolest i umro, a da njegova devojka (koja je neka nepoznata plavokosa osoba sa paz frizurom) raspremamo njegove stvari posle sahrane. Inace, stan je prazan, vide se samo bele dugacke zavese i parket, a kroz prozore dopire sunce. Odjednom, on se pojavljuje (u stvari njegov duh) i kao da ponovo umire, a ja ga drzim na rukama.

Naravno, ja se isprepadam, pozovoem ga samo da vidim da li je dobro... Od tada, odprilike svakih 2 nedelje (nekad i cesce) ga sanjam, u raznim situacijama - kako se ljubimo, pa onda kao neko putovanje gde spavamo u grupnoj spavaonici sa krevetima na sprat, raspremamo stvari i samo se pogleamo bez reci preko cele sobe... Sinoc sam sanjala kako kod mog ujaka pravimo rostilj (ribu) od ribe koju je on uhvatio rukom (riba je samo stajala u providnoj vodi i on je samo uzeo rukom), posle imamo kao neku zurku i onda u nekoj sarenoj posteljini vodimo ljubav... Ostlih snova ni ne mogu da se setim, ali stalno ga sanjam, vec skoro jednom u tri - cetiri dana... Prosto me proganja i vec pocinje sve to da me nervira! Skoro uopste da ne kontaktiramo, osim povremeno preko Fejsa, koji sam ja, uzgred, pre nekoliko dana i deaktivirala.

 

Sta mislite o ovome?

 

Hvala!

Komentari   

+2 #7 Mimika 22-01-2013 03:39
sanjala sam kako sam na utakmici slomila nogu , i tek sam posle utakmice to primetila da mi je slomljena i posle sam imala gips, sta to znaci
0 #6 Oluja 23-02-2012 06:13
zgrade. Na terasi sam bila sa mladjom sestrom. Moja skolska drugarica je bila ispred zgrade i nije mogla da udje, a duvao je jak vetar. meni je bilo zao sto ona ne moze da udje plasila sam se za nju. U stanu samnom i sestrom nisu bili roditelji (zivimo svi zajedno) i oni su mi falili da me zastite i smire zbog vetra. Odjednom je moja drugarica koja je bila dole uzviknula Nee! tk. predoetila je nesto lose. Tj. Avionsku nesrecu koja se ubrzo dogodila. Ja sma gledla kako se avion u letu uz lomi na dva dela i gori. Bilo mi je jako zao aviona. Zagrilala sam sestru da je zastitim. San se prekinuo i ja sam se probudila i bila sam zedna.
Jako bih bila zahvalna da neko protumaci ovaj moj san.
Unapred puno, puno hvala na odgovoru.
0 #5 Oluja 23-02-2012 06:12
Danas sam se probudila ujutru u 03:15 zato sto sam imala rekla bih, kosmar. Sanjala sam dva sna jedan za drugim. U prvom snu ja sam na nekom splavu koji plovi po, rekla bih plicoj vodi koja je tamne boje ali nije prljava ili mutna. Tamnije boje (tamno plavo zelenkasto, boje kao sto je morska voda na pucini. Osecala sma da sam blizu obale. A na tom mestu gde sam plovila bili su slapovi.
Mislim da je enbo bilo oblacno, ali nisam sigurna jer na to us nu nisam obracala paznju, Vise sam obracala paznju na vodu. U snu sam takodje cula neke glasove kako opusteno govore o plovidbi (to je kao neka plovidba za avanturiste. Inace voda nije bila brza bila je sporija, kao morska voda u plicaku. Ovaj san se prekinuo bez nekog narocitog kraja- ja sma ostala na splavu.

Drugi san je poceo odmah nakon prvog. Sanjala sam neko nevreme, oluju, ali pre svega JAK VETAR koji je uzasno duvao. Ja sam bila na svojo terasi koja gleda na ulaz moje zgrade. Na terasi sam bila sa mladjom sestrom. Moja skolska drugarica je bila ispred zgrade i nije mogla da udje, a duvao je jak vetar. meni je bilo zao sto ona ne moze da udje plasila sam se za nju. U stanu samnom i sestrom nisu bili roditelji (zivimo svi zajedno) i oni su mi falili da me zastite i smire zbog vetra. Odjednom je moja drugarica koja je bila dole uzviknula Nee! tk. predoetila je nesto lose. Tj. Avionsku nesrecu koja se ubrzo dogodila. Ja sma gledla kako se avion u letu uz lomi na dva dela i gori. Bilo mi je jako zao aviona. Zagrilala sam sestru da je zastitim. San se prekinuo i ja sam se probudila i bila sam zedna.
Jako bih bila zahvalna da neko protumaci ovaj moj san.
Unapred puno, puno hvala na odgovoru.
+1 #4 gdjmerpl 30-01-2012 23:45
[size :0 =medium][/size] kada neko sanja da je video kako je autobus naleteo , udario, njegovo dete ,kako to tumaciti, ili kako to naci u sanovniku?
+2 #3 Felanopsis 30-01-2012 03:02
Sanjala sam kako bivsi i ja setamo, i nailazimo na deo gde ima uzasno puno zmija..ja sam odusevljena jer ih inace obozavam, a on koji se uzasno boji zmija ide pored mene. ja ga u jednom momentu pitam kako moze da ide sa mnom kad znam koliko ih se boji medjutim on odgovara ne brini ti nista.. inace dok setamo izmedju njih ja se u opste ne bojim, cak imam i neki osecaj da mi ne mogu nista, jer sam ja jaca od njih...
zanima me vase misljenje...
0 #2 spaske2 26-10-2011 15:49
:evil:
+1 #1 secermoj 24-12-2010 07:07
Sanjala sam da sam videla na nebu 5 sunca,samo jedno je bilo najsjajnije,ono iza mene.Zanima me sta to znaci.Cesto sanjam oluje i nevreme,tamno nebo pred oluju.Ako neko moze da protumaci moje snove neka mi posalje odgovor na moj mail
HVALA!!!!!

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar!