KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Itanin san

Postovana,

Redovno trazim tumacenja u Vasem sanovniku, ovoga puta nema objasnjenja za moj san, sanjala sam da se svadjam sa ciganima, bila sam izuzetno agresivna prema njima, vredjali su mi porodicu...pa eto ako Vam nije tesko u dve tri reci da mi objasnite sta bi to moglo da znaci.

Unapred zahvalna,Draga Itana,

San u sustini govori o snaznom unutrasnjem previranju. Neki aspekti vas samih su u konfliktu sa drugim vasim aspektima. Da li se to mozda radi o nekom nerazresenom aspektu ili nekom delu vas koji nije prepoznat od strane budne svesti? Ovo se moze odnositi i na neku trenutnu borbu ili poteskocu u budnom zivotu. San vas upozorava da niste svesni skrivenih neprijatelja, da se cuvajte laskavca i prevrtljive ljubavi.
Mnogo toga niste naveli: Kako su vam vredjali porodicu, kako ste se svadjali, reci koje ste izgovarali, emocije koje ste imali tom prilikom, kakva je bila okolina, koje doba dana, da li su bili muskarci ili zene ili i jedno i drugo? Da li je neko posmatrao svadju? Da li nekog poznajete iz cele te price, pa sve o njemu. Treba bas sve reci, naprimer, sta vas je probudilo iz sna, koja sekvenca itd.

Pitija

Komentari   

0 #4 BojanaNS 19-11-2010 00:15
Citat JecCca:
Zabrinuta sam jako, ne znam shta da radim, sanjam wec godinu dana moju pokojnu sestru, od dana kada je umrela, ne znam shta da radim... Sinoc sam nanjala kako trchi a swe okolo je belo i za ruku joj je wezana njena burma, tresla je rukom kao da joj smeta i da oce da je skine ali ne moze, pitala me je za pomoc, ja sam pokushala da je skinem, ali ruka mi samo prodje kroz nju... Posle toga me je uhwatila ruku i odwela me u njenu sobu da mi pokaze gde stoji burma i da je uzmem, uzela sam se iz njene ruke... Probudila sam se u njenoj sobi sa burmom u ruci... Mama kaze da sam mesecharila... Molim was treba mi pomoc :(Rastani se od sestre u svojima mislima. Zamisli rastanak i veruj u njega, Zamisli da nema prava da te uznemirava više. Tako ćeš se osloboditi.
0 #3 JecCca 16-10-2010 08:24
Zabrinuta sam jako, ne znam shta da radim, sanjam wec godinu dana moju pokojnu sestru, od dana kada je umrela, ne znam shta da radim... Sinoc sam nanjala kako trchi a swe okolo je belo i za ruku joj je wezana njena burma, tresla je rukom kao da joj smeta i da oce da je skine ali ne moze, pitala me je za pomoc, ja sam pokushala da je skinem, ali ruka mi samo prodje kroz nju... Posle toga me je uhwatila ruku i odwela me u njenu sobu da mi pokaze gde stoji burma i da je uzmem, uzela sam se iz njene ruke... Probudila sam se u njenoj sobi sa burmom u ruci... Mama kaze da sam mesecharila... Molim was treba mi pomoc :(
0 #2 pdzodic 22-08-2010 02:29
Poštovanje,

Sanjao sam da makazama sečem novčanicu od 100 dolara na trake debljine 1 cm. Šta bi to moglo da znači?

Hvala unapred,
Predrag
+3 #1 eva 23-03-2010 10:10
kako da postavim moj san u ovu kategoriju-moj protumaceni san?
Hvala

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar!