KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Biti gonjen od strane poznatih ili nepoznatih ljudi

Za razumevanje snova gde vas goni neka osoba ili nekoliko njih korisno je odrediti vrstu vašeg odnosa prema tim osobama ili njihove međusobne odnose. Da li osećate da ste im na neki način dužni, ili da ih ne volite? To mogu biti ljudi kojima ste finansijski ili emocionalno podređeni ili dužni, ili osobe sa kojima se takmičite na neki način. Da li su neki vaši saradnici zavidni na vas i vaš uspeh i žele da vas sustignu? Ako je u pitanju potpuni stranac, ova vrsta sna može da nosi globalne implikacije o tome kako se vi vidite u svetu.

U snovima gde vas neko goni, često je vaše emotivno stanje jednako važno kao i objekti, osobe i slike sna. Zapitajte se da li ste u snu osetili da je vaš život ugrožen? Da li ste osetili da ste možda ipak mogli da se okrenete i da se suočite sa osobom koja vas goni na relativno uspešan način? Razmislite o svim osobinama te osobe - da li je ona možda otelotvorenje nečega bitnog, krajnjeg roka za završetak nekog posla ili strah od nekog odnosa?


Komentari   

+3 #6 Jelena88 05-12-2010 16:42
LOPOV MISLI DA SVI KRADU :-)
+3 #5 BojanaNS 24-11-2010 07:05
Baš sam pričala sa jednim poznanikom na temu varanja. On vara svoju devojku i ima veliki problem sa poverenjem. Strašno je ljubomoran i pravi scene. To je zato što svi krećemo od sebe. Verna osoba ima manji problem sa nepoverenjem od one koja vara, jer preljubnik iako zna da je partner veran ne može sebe da ubedi u to u potpunosti. Zna kakav je on, pa ne može da očekuje da partner bude bolja osoba.
+1 #4 ruzansan 21-11-2010 02:22
meni se desila ista stvar, muz je stalno sanjao mene kako ga varam, a u stvari on je varao mene :angry:
+1 #3 BojanaNS 19-11-2010 00:08
Citat jelenapesic88:
Moj decko cesto sanja kako ga ja varam,sta bi taj san trebalo da znaci?Unapred hvala.


Moj bivši je dugo sanjao da ga varam. Bila sam mu verna, ali on je mene varao i to ga je proganjalo kroz snove.
Izgleda da ga je mučio osećaj krivice ... Ramisli dobro koliko treba da mu veruješ. Kad je vernost i poverenje u pitanju, svi krećemo od sebe. Ako si veran - više veruješ partneru, a ako si neveran - nikad nemožeš imati mira jer znaš prvo kakav si ti, pa onda ne možeš očekivati vernost od drugih i imaš manje poverenja.
+2 #2 ceca@ceca 31-10-2010 05:34
Pa prevari ga pa ce da prestane da sanja :s
+2 #1 jelenapesic88 06-06-2010 17:55
Moj decko cesto sanja kako ga ja varam,sta bi taj san trebalo da znaci?Unapred hvala.

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar!