KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

ASTRALNA PROJEKCIJA

Viši nivoi i njihove tampon zone


Opšte prihvaćena imena za nekoliko nivoa stvarnosti, od najnižeg do najvišeg su Fizički, Astralni, Mentalni, Budički, Atmički, Anupadaka i Adi. Ovi viši planovi su slični po strukturi kao i astralna dimenzija, ali se nalalze na mnogo višem nivou svesnosti i potpuno su odvojeni od astrala. Između različitih nivoa postoje prelazna područja ili tampon zone, ponekad nazvane podravni.

Astralna dimenzija

Ovo je svet kao u Alisi u zemlji čuda. Sve izgleda objektivno, stvarno, ali je promenjivo i fluidno. Ovde može da se nađe sve i svašta, od osnovnih grubih nivoa seksualne energije, do prelepih mirnih mesta punih spiritualne harmonije.

Projekcija u virtuelnu stvarnost


Evo jednog jednostavnog i pouzdanog metoda da stvorite svoj sopstveni lični svet. Uzmite poster neke prijatne scene, nešto što je svetlo i sunčano. Što je poster veći to bolje, ali i standardna veličina je dobra. Okačite ga na zid sobe gde ćete se projektovati, ili na zid susedne sobe.

Zapisi Akaše


Zapisi Akaše se nalaze u tampon zoni između astrala i mentalnih svetova, delom astral, delom mental, i na izvestan način šireći se u sve nivoe. To su zapisi svake misli i događaja koji su se ikada zbili, kao ogromna, beskonačna, mentalna istorija u slikama.