KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

ASTRALNA PROJEKCIJA

Efekat Alise u zemlji čuda

Vi projektujete vaše astralno telo i gledate naokolo po sobi. Sve izgleda normalno, ali odjednom, primećujete da su vrata na pogrešnom zidu. Dok gledate okolo, vidite vrata svojom pozadinskom vizijom, mešajući vašu prirodnu levu-desnu perspektivu mozga. Mozak nije u stanju da asimilira ovo zbog vaše frontalne perspekive, i pozicija nameštaja, slika, prozora itd. je normalna, ali pogled unazad je obrnut. Trik je u tome da podsvesni um stvara vrata tamo gde on misli da bi trebala da budu. Kada gledate u ova vrata, ona izgledaju kao da su stvarna iako znate da su na pogrešnom mestu. Jednom kada se ona stvore, neće biti uništena pošto bi to bilo neprihvatljivo vašem svesnom umu, jer čvrsta vrata nemaju normalno običaj da nestaju pred vašim očima.

Kako stvoriti svoj sopstveni astralni svet-Ruke koje se topeKada projektujete astralno telo blizu fizičkog sveta vi nemate telo kao takvo. Ali, um ne može da prihvati ovu činjenicu pa mu obezbeđuje telo misaone forme načinjeno od eteričke materije. Ako pokušate da pogledate u vaše telo, na primer vaše ruke, videćete da one počinu da se tope veoma brzo. One izgledaju bledo i čudno, i za par sekundi počinju da se tope kao led pored vatre.

Stvoreni objekti misaone forme


Vi možete koristiti svesni um da stvarate objekte za vreme projekcije. Vreme trajanja ovih misaonih formi zavisi od vaše sposobnosti i snage zamišljanja, odnosno od vašeg uloženog vremena i napora.


Isti fenomen topljenja se dešava sa bilo kom svesnom kreacijom na astralnoj ravni. Ako na primer stvorite mač, javiće se u vašim rukama kada ga zamislite, kratko, i onda će se istopiti na isti način kao i ruke.

Kako se dešava projekcija?

Za vreme sna, energetsko telo, dvojnik, takođe poznato kao eteričko telo ili telo vitalnosti, uključuje se da se napuni. Ono se širi i otvara da bi akumuliralo i sačuvalo energiju. Dvojnik može to da čini samo za vreme sna. Čakre ubacuju snagu u obliku eteričke materije u energetsko telo. Za vreme ovog procesa punjenja eteričkog dvojnika astralno telo se odvaja i uključuje u astralne dimenzije gde može da stvara i doživljava snove.