KnjigeGoogle pretraga:
Custom Search

CB Workflows

Astralna vizija

U fizičkom telu imamo 220 stepeni vidnog polja. Čovek može da vidi ispred, ali ne i iza sebe, gore ali ne i dole u isto vreme. U astralnom telu imamo, najednom, vidno polje više od 360 stepeni. To se zove sferična vizija. Na početku, za vreme astralne projekcije, navika nas prisiljava da fokusiramo našu pažnju u jednom pravcu, tamo gde osećamo da je prednji deo našeg vidnog polja. Pogled napred, nazad, gore, dole, je još uvek prisutan istovremeno, ali ne može biti asimiliran od strane našeg mozga tako brzo.

Ovo se kosi sa dugom navikom mozga da vidi frontalno. Sferična vizija je kao da se nalazite u jedinstvu sa jednim velikim okom sa mnogo faseta koje može da vidi u svim pravcima, gore, dole, levo, desno, napred, nazad i to sve u isto vreme!


astralno-iscelivanjeU astralnom telu vi nemate nikakve fizičke organe, na primer, oči. Vi ste samo jedna nefizička tačka svesnosti koja pluta u prostoru. Gravitacija ne može da utiče na vas, kao ni ostali zakoni fizike. U ovom stanju ne postoji gore ili dole, napred ili nazad, levo ili desno. Postoji samo dugogodišnja navika da pokušate da nametnete ovu perspektivu za vreme astralne projekcije.

Važno je razumeti sferičnu viziju, ako želite da budete u stanju da delujete na kompetentan način na astralu. Ovo je posebno važno kada se projektujete u realnom vremenu, blizu fizičke dimenzije. Sferična vizija će vam često prouzročiti da mislite da ste u dimenziji slike u ogledalu, ili u obrnutoj kopiji stvarnosti.

 

U izvesnom trenutku za vreme astralne projekcije ako postanete dezorijentisani i vaša tačka gledišta postane drugačija od normalne, vi ste u stvari rotirali i stavili sve naglavačke bez razmišljanja. To je prevarilo vaš podsvesni um.


Pošto na astralu nemate fizičko telo, ako želite da pogledate nazad, levo ili desno vi ne morate da se okrećete ili uopšte da se pomerite. Samo promenite svoju tačku gledišta prema nazad. Ako se ovo uradi bez pomeranja, dolazi do efekta ogledala, kao da gledate u ogledalo da biste videli nazad, dok levo i desno menjaju mesto.


Ako ste razumeli ovu sferičnu viziju i desi vam se da se nađete u ovom okrenutom stanju za vreme astralne projekcije, to za vas neće više biti problem. Uzećete to u obzir i nastaviti da funkcionišete normalno.


Za vreme projekcije sve što vidite dok ste u astralnoj dimenziji je direktno vidljivo umom. Za podsvesni um je jednostavna stvar da obrne ili iskrivi vašu svesnu percepciju stvarnosti.


Komentari   

+1 #1 stefan 21-12-2009 12:54
;) super je imati astralnu projekciju

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar!